снимки ПетелРазвитието на т.нар. морски магистрали в Черно море, по които

...
снимки ПетелРазвитието на т.нар. морски магистрали в Черно море, по които
Коментари Харесай

ЕС обсъжда във Варна пускането на нови фериботни линии между България, Турция и Русия

снимки  " Петел "

Развитието на така наречен морски автомагистрали в Черно море, по които да се реализират нови и по-ефективни фериботни транспорти, ще бъде обект на разискване Европейския конгрес за морски превоз, който стартира през днешния ден във Варна.

Пред представителите на морския бизнес и на институциите от цяла Европа ще бъда показани хрумвания за нови фериботни линии от Пристанище Бургас. Според специалистите, належащо е освен съществуващия фериботен флот на България да се обнови, а и да се основат нови търговски връзки.

Развитието на морските автомагистрали ще бъде разисквано на специфична сесия на европейския морски конгрес, на които ще бъде препоръчана визия за разширението на съществуващата връзка България – Украйна – Грузия с Русия и Турция.



Основна задача на Европейския конгрес за морски превоз е разискването на тактиката за морския превоз на Европейски Съюз за интервала 2019-2028 година. Мащабното събитие е част от програмата на българското председателство на Съвета на Европейския съюз и ще продължи до 5 май.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР